У Кропивницькому поліцейські отримали відзнаки (ФОТО)

19.11.2020 09:26
image

В обласному центрі 9 правоохоронців отримали відзнаки та жетони за досягнення у роботі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, під час наради керівник обласної поліції Роман Козьяков вручив колегам подяки, жетони «За безпеку і захист громади» та відзнаку «За службу державі».  

Зокрема, заохочення отримали двоє поліцейських сектору реагування патрульної поліції Кропивницького районного відділення. Вони під час несення служби встановили місцезнаходження двох громадян іншої держави, причетних до пограбування місцевого жителя.

Також двоє поліцейських СРПП Новоархангельського відділення поліції відзначені правами начальника ГУНП. Правоохоронці допомогли колегам із Черкаської області затримати особу, яка угнала транспортний засіб.

Вони за орієнтуванням зупинили автомобіль на території району, але водій почав тікати та стрибнув у водойму. Не роздумуючи, охоронці порядку кинулися за ним і затримали.

image

Крім того, двоє дільничних офіцерів Світловодського відділу поліції отримали заохочення за викриття чотирьох місцевих жителів у незаконному вирощуванні нарковмісних рослин та зберіганні наркотичних засобів.

Нині особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, розслідування триває.

У свою чергу трьох військовослужбовців Нацгвардії України заохочено за викриття громадянина іншої держави у зберіганні наркотичних речовин. Чоловік намагався пропонувати нацгвардійцям грошову винагороду, щоб уникнути відповідальності.

Натомість правоохоронці викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила наркотичні засоби. За цим фактом проводиться розслідування.

image
Переглядiв: 1653