У Кропивницькому «поліцейський» обікрав жінку на 200 тисяч

21.10.2019 13:36

В одному з мікрорайонів обласного центру невідомий зловмисник, який представився працівником поліції, обікрав жінку. Наразі за цим фактом призначають експертизи, повідомили медіапорталу DOZOR у суді.

Досудове розслідування встановило, що близько 16:00 невідомий чоловік прийшов до помешкання потерпілої та представився працівником поліції. Потрапивши до будинку, шахрай викрав 170000 гривень, 650 доларів США, та 3 парами сережок,  ланцюжком з кулоном, хрестиком каблучкою. Загальна сума збитків, які зазнала потерпіла, склала близько 200 тисяч гривень.

Інформацію про злочин правоохоронці внесли до ЄРДР за правовою кваліфікацією ч.2 ст.190 КК України.  У цей час Кіровський районний суд задовольнив клопотання слідчого щодо проведення судової трасологічної експертизи. Фахівці мають відповісти на питання, чи наявні сліди пальців рук, на аркуші паперу з зошита, який був вилучений в ході огляду місця події  в приміщенні квартири для ідентифікації по ним особи, а також чи є сліди пальців на фрагментах паперу, в які були загорнуті викрадені кошти.

 

Переглядiв: 1742