У Кропивницькому поліція хотіла арештувати «ждуна» (ФОТО)

19.11.2019 12:43
image

Правоохоронці склали протокол на громадських активістів, які проводили мирну акцію «Чекаю нову Набережну» за участі м’якої іграшки «почекуна»  сьогодні, 19 листопада.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили активісти.

«Спочатку на площі біля міськради з’явився наряд поліції, 5 чоловік. Вони стояли в стороні, а потім, відповідаючи на моє запитання, зізналися, що прийшли через м’яку іграшку. Сказали, що є звернення до поліції про наругу над пам’ятником – якийсь час «ждун» сидів на стільчику біля пам’ятника Пашутіну. Потім приїхала слідчо-оперативна група, я написав їм пояснювальну записку, іграшку погодилися не вилучати», - розповів активіст Дмитро.

У патрульній поліції підтвердили факт роботи слідчо-оперативної групи на акції «ждуна». Тим часом у Фейсбуці з’явився пост «головного героя» події.

«Сьогодні прийшов чекати нову Набережну під міську раду. А Андрій Павлович Райкович викликав поліцію, щоб посадити мене в тюрму. На щастя, поліцейські виявилися нормальними і почекали набережну разом зі мною. Так що я на свободі, продовжую чекати набережну біля міської ради. Приходьте чекати разом зі мною», - йдеться на сторінці «Чекаю нову набережну» в Фейсбуці.
image

Відреагували  на акцію і кропивничани у соцмережах – і коментарями, і жартівливими мемами.

«Шестеро поліцейських охороняють "ждуна" і очікують прибуття слідчо-оперативної групи. Виявляється посадити на стільчик біля пам'ятника Пашутіну цього чоловіка - "осквєрнєніє пам'ятника"!» - написав Валерій Лебідь.
«Нет больше проблем в городе,как "ждуна"ловить», - пише Яна Чернова.
«Надо было набережную охранять когда там металл резали. Это же не в полной темноте тихонько происходило. А теперь нашли крайнебо», - коментує Елена Доскач.
«Тюю......серйозно ? Вже все зробили , все класно, а тут такоє проісшествіє..залишилось Ждуна за осквєрнжніє наказати», - пише Ирина Ришко.
image
image

Фото на прев'ю Валерія Лебідя 

Переглядiв: 3564