У Кропивницькому помер засуджений, який обгорів у виправній колонії

22.08.2020 05:47

В обласному центрі засуджений, який отримав опіки на виробництві ДУ «Кропивницька виправна колонія (№ 6)», помер вчора, 21 серпня. Про це повідомляється на сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, інформує медіапортал DOZOR

Як відомо, чоловік травмувався 12 серпня. Постраждалий отримав опіки лівого та правого передпліччя рук і лівої та правої гомілок ніг. Зі слів засудженого, травму він отримав з власної необережності.

Чоловіка доставили до обласної лікарні. 14 серпня провели необхідне оперативне лікування хворого, який надалі перебував в палаті інтенсивної терапії опікового відділення у тяжкому стані.

За повідомленням медичної частини філії ДУ «ЦОЗ ДКВС України в Кіровоградській області», внаслідок отриманих опіків постраждалий помер 21 серпня близько 4 ранку. 

Ситуація перебуває на контролі Уповноваженого ВРУ з прав людини.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у виправній колонії № 6 під час виконання робіт обгорів засуджений. Крім того, на підприємстві дільниці паливних брикетів ДУ «Кропивницька виправна колонія № 6», де засуджений отримав 30% опіків, знайшли порушення. 

Переглядiв: 2019