У Кропивницькому понад півсотні автівок вибудували серце до Дня закоханих (ФОТО, ВІДЕО)

13.02.2020 07:14
image

В обласному центрі у мікрорайоні Новомиколаївка понад півсотні автівок вибудували серце до Дня закоханих вчора, 12 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, шикування машин зайняло понад дві години. Увесь процес знімали два квадрокоптера.

«Ми запланували зібратися саме 12 лютого, тому що у День закоханих хочемо запустити у соцмережі відео та привітати людей зі святом. Містяни прагнуть, щоб ми продовжували подібні заходи, тож 8 березня ми також влаштуємо зустріч автолюбителів. Але вже будемо думати над більш цікавим малюнком, який можна буде вистроїти з автомобілів», - розповів організатор заходу Олександр Горяєв.
image
image
image

Під час заходу всіх присутніх пригощали кавою та безалкогольним глінтвейном.

«Ми вирішили приїхати на цей захід всією сім’єю, щоб насолодитися атмосферою та подивитися, чим «живе» наше місто. На жаль, зараз всі закриваються вдома і сидять. А нам все ж хочеться якось весело провести час, тому ми тут», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця заходу Ірина Ковтуненко.
image
image
image
image
«Я люблю всі заходи, пов’язані з автівками, тому і долучилася. Просто у нашому місті проводять дуже багато акцій для дітей, дорослих, а для автолюбителів майже немає. Це якась певна розвага для нас – водіїв, тому хочу, щоб організатори і в подальшому влаштовували подібне», - поділилася враженнями учасниця заходу Юлія Мартинюк.

Автомобілі зайняли свої позиції та за командою організаторів заблимали дальнім світлом та аварійною світловою сигналізацією. 

image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 2604