У Кропивницькому попрощалися з загиблим солдатом

16.04.2020 13:44
image

В обласному центрі провели в останню путь старшого солдата, оператора групи спецпризначення Ігоря Вівчаренка сьогодні, 16 квітня. Про це повідомляє прес-служба полку, інформує медіапортал DOZOR.

Так, військовий загинув внаслідок вибуху міни у мінометі під час занять з вогневої підготовки. Попрощатися з солдатом прийшли близькі та рідні, друзі та товариші по службі. Єпископ Кропивницький та Голованівський ПЦУ Марк та протоієрей Іван Шубин відправили панахиду за загиблим в приміщенні кімнати бойової слави полку.

“Зараз ми хочемо засвідчити те, що Ігор був доброю людиною, що в наших серцях він залишиться як гідний громадянин, воїн захисник, добрий син і добрий брат” – наголосив єпископ Марк.

Поховали Ігоря Вівчаренка на Алеї Слави Рівнянського кладовища у Кропивницькому.

Довідково:

Вівчаренко Ігор Володимирович народився в с. Коробчине Новомиргородського району Кіровоградської області 23 вересня 1996 року. У 2013 році закінчив місцеву школу, а у 2017 – здобув ступінь бакалавра за спеціальністю фізичне виховання, завершивши навчання в КДПУ ім. Винниченка. 1 квітня 2019 року підписав контракт та проходив службу в лавах 3-го окремого полку спецпризначення на посаді оператора групи спеціального призначення.

У Ігоря залишились батьки, четверо братів та сестра.

image
Переглядiв: 7312