У Кропивницькому працівнику міграційної служби, який погорів на хабарі, повідомили про підозру

02.10.2020 10:39
image

В обласному центрі головному спеціалісту одного з підрозділів управління державної міграційної служби в Кіровоградській області, який погорів на хабарі, повідомили про підозру. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

Як відомо, посадовець, користуючись зв’язками у військовому комісaріaті, пообіцяв місцевому жителю посприяти у вирішенні питання щодо звільнення його від строкової військової служби у ЗСУ за станом здоров’я. За це він вимагав від юнака 3,5 тисячі долaрів СШA.

Підозру оголошено за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживанням впливом, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Прокуратура уже скерувала до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу. Також готує клопотання щодо відсторонення підозрюваного  від займаної посади.

Триває слідство. Досудове розслідування провадження здійснюють слідчі територіального управління ДБР в м. Миколаєві. Процесуальне керівництво забезпечує  обласна прокуратура. Оперативний супровід УСБУ в Кіровоградській області.

Переглядiв: 948