У Кропивницькому презентували фонд особового походження колишнього міського голови (ФОТО)

07.12.2021 08:42
image

В Держархіві області відбулася презентація фонду особового походження колишнього міського голови Кіровограда, одного засновника Асоціації міст України, гендиректора «Укрпошти» з 1999 до 2004 року Василя Мухіна вчора, 6 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, презентацію приурочили до Дня місцевого самоврядування.

Спеціалісти відділу формування НАФ та діловодства, координації архівної справи в області провели експертизу цінності документального фонду Василя Мухіна.  До заходу долучилися представники влади області, активісти, історики.

«Хочеться, щоб більше людей згадувало про таких особистостей, які дійсно займалися розбудовою міста в нашій області. Загалом, я хочу додати, що на території Кіровоградщини дуже багато талановитих людей», - зазначив заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук. 
image

На державне зберігання до Державного архіву Кіровоградської області надійшли різноманітні документи, що віддзеркалюють життя та діяльність колишнього мера Кіровограда.

Серед зазначених документів – особисті документи, документи щодо службової діяльності, інші документи біографічного характеру, публікації, підготовлені до друку, фотодокументи, які будуть презентовані під час заходу.

image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 854