У Кропивницькому презентували купе-кросовер Renault Arkana

16.09.2020 16:01
image

В обласному центрі компанія Renault оголосила про початок продажу купе-кросовера Renault Arkana. Презентували нову модель автомобіля сьогодні, 16 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

Модель Arkana – інноваційна пропозиція в масовому сегменті авто, що поєднує в собі експресивну спортивну форму кузова купе та практичність кросовера. Renault з Arkana робить преміальний кузов купе-кросовера доступним для українців.

Renault Arkana має стильний зовнішній вигляд, над яким працювали фахівці з різних країн світу. Так, клієнту пропонують сім варіантів фарбування кузову: білий лід, чорна перлина, коричневий каштан, сіра платина, сірий марс, бронзовий хакі та червоний гранат.

Також презентована модель автомобіля марки Renault має місткий салон, який обшитий високоякісними матеріалами. В залежності від побажань клієнта можна обрати варіанти оббивки. Це може бути тканинний варіант, штучна шкіра або їх комбінація.

Arkana – унікальний автомобіль, перший купе-кросовер в загальнодоступному сегменті. Прямих конкурентів в даній ціновій категорії модель не має. Він має безключовий доступ і кнопку Start / Stop.

«Автомобіль має систему дистанційного запуску через карту-ключ Renault Start. Варто потримати кнопку і двигун запускається дистанційно та працює протягом 10 хвилин. Крім цього, автомобіль самостійно прогріває салон до комфортної температури. Також можна запрограмувати запуск мотора заздалегідь в мультимедійній системі Easy link», - розповідають фахівці Renault Store Кропивницький.
image

Зауважимо, що компанія Renault, яка з 2015 року знаходиться в списку лідерів на автомобільному ринку і відома завдяки таким бестселерам, як Logan, Sandero Stepway, Duster та інші автомобілі бренду.

Новопрезентована марка Renault Arkana – це справжня сенсація для українського ринку. Дана модель має рекордно низьку витрату палива, адже це перший автомобіль Альянсу на українському ринку, який оснащується новим бензиновим двигуном TCe 150 з турбонаддувом.

«Контролюючи відгук двигуна, алгоритм роботи CVT X-Tronic і рівень зусилля на кермі, Multi-sense. дозволяє водієві вибирати з трьох режимів водіння в залежності від ситуації. Крім того, кожен з режимів пропонує особливі настройки клімат-контролю і системи атмосферного підсвічування салону Ambient light, яке надає інтер'єру нового Renault Arkana індивідуальність», - наголошують фахівці Renault Store Кропивницький.
image

Варто відзначити, що у новопредставленій моделі з двигуном TCe 150 пропонується система персоналізації налаштувань водіння Multi-sense.

За умови придбання кросовер Renault Arkana за програмою "Renault Бонус", новий купе-кросовер коштує від 467 900 грн (близько 16 900 $) в залежності від комплектації.

Зауважимо, що компанія Renault в Україні має спеціальну пропозицію для покупців нової моделі Renault Arkana. Так, у рамках програми "Renault Бонус плюс", яка поєднує у собі кредит і сервісний контракт, за яким знижка на авто сягає до 45 000 грн.

«Кожному покупцеві пропонується придбання спеціального сервісного контракту, з яким можна фіксувати вартість послуг на сервіс автомобіля протягом всього часу дії контракту. Обслуговування можна здійснювати в будь-якому офіційному дилерському центрі Renault. У разі продажу автомобіля сервісний контракт також можна передати новому власнику, що позитивно позначиться на вартості автомобіля», - розповідають представники компанії.

Завітавши в «Renault Store Кропивницький», який знаходиться за адресою вулиця Лавандова, 16 (Вокзальна), ви зможете ближче познайомитись з новопрезентованою маркою авто, а також забронювати тест-драйв будь-якого автомобіля цієї марки.

Переглядiв: 4734