У Кропивницькому презентували «Квіти серед зими» (ФОТО)

14.01.2020 13:47
image

В обласному центрі в художньо-меморіальному музеї ім. О. Осмьоркіна відбулася презентація виставки «Квіти серед зими» сьогодні, 14 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Так,  на виставці представлені більше 60 картин художників Михайла Надєждіна, Анатолія Горбенка, Сергія Шаповалова, Анатолія Янєва, Фелікса Полонського, Андрія Надєждіна, Нелі Фірсової, Анатолія та Галини Кравченків, Василя Хвороста, Анатолія Шаповалова, Юрія Вінтенка, Андрія Кадигроба, Лариси Яковлєвої, майстра арт-квілту Людмили Кривенко та інших.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Виставка присвячена 35-річчю від дня створення музею, це буде в травні. Але ми відкриваємо цю виставку зараз, запросити весну до себе такою композицією, як «Квіти серед зими». Це твори  з музейної колекції сучасного образотворчого мистецтва. Тут представлені роботи в таких жанрах, як живопис, графіка і декоративно-ужиткове мистецтво. Особливість виставки в тому, що на картинах зображені квіти  в зимових пейзажах. Якщо ви хочете відпочити, урівноважити свій настрій, то варто прийти на виставку і ви точно знайдете куточок, який буде гармонізувати з вашим настроєм», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR провідний науковий співробітник музею, заслужений художник України Андрій Надєждін.
image
image
image
image
image
image

За інформацією, виставку можна буде переглянути протягом місяця.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3011