У Кропивницькому презентували нові автомобілі для сільських амбулаторій (ФОТО)

21.08.2019 13:20
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану презентували 25 нових службових легкових автомобілів та два автомобіля швидкої допомоги для лікарів сільських закладів первинної медико-санітарної допомоги та служби екстреної медичної допомоги області, сьогодні 21 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«25 нових машин надані державою на конкурентних умовах – для сільських амбулаторій, які проходили конкурсний відбір,  мали відповідати вимогам санітарно-гігієнічних умов та інших норм, які мають бути в цих закладах, і дві  екстрені швидкі допомоги, надані фондом Рената Ахметова у співпраці з державою», - повідомила т.в.о гoлoви Кіpoвoгpaдськoї ОДА Світлана Лобанова.

За інформацією, вapтість одного службового aвтомобіля швидкої допомоги стaновить 500 тисяч гpивень. На сьогодні на 100% забезпечені автомобілями – Новгородківський та Голованівський райони.

«До Новгородського району потраплять два легкових службових автомобілів, конкретно до Верблюжської та Вершинокам’янської сільських лікарських амбулаторій. Звичайно, ці автомобілі нам дуже потрібні. Вони полегшать нам роботу тому, що в нашому районі дільниці розташовані на великій відстані. За допомогою нового транспорту обслуговування людей значно покращиться та лікарі зможуть без проблем виїжджати на місця», - зазначила головний лікар КНП Новгородківської Р.Р."ЦЕНТР ПМСД" Наталя Жук.
 «У цьому році ми закінчили будівництво 18 нових сільських амбулаторій та очікуємо на початок будівництва ще чотирьох амбулаторій, тендерні процедури яких завершуються. Також ми придбали 47 автомобілів, забезпечити якими зможемо  майже 60% сільських амбулаторій нашої області», - зауважив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Антоніна Шаповалова

Переглядiв: 1023