У Кропивницькому презентували нові сервіси служби зайнятості

21.01.2020 15:32
image

В обласному центрі презентували новий проект від державної служби зайнятості - інститут консультанта роботодавця. Про це під час прес-конференції повідомив заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян сьогодні, 21 січня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, мета проекту полягає в розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки ринку праці регіону.

За словами посадовця, впровадження інституту консультанта дозволить налагодити комунікацію з роботодавцями за допомогою зручних електронних сервісів, підвищити швидкість закриття вакансій, оперативно налагоджувати співпрацю з новоствореними підприємствами, надавати спеціалізовані послуги роботодавцям за цільовими групами.

Крім цього, посадовець розповів про запровадження освітнього порталу та про інші нові сервіси служби зайнятості. Освітній портал пропонує в режимі онлайн шукачам роботи отримувати нові знання та навички, а роботодавцям – швидше знайти необхідного фахівця. Наразі освітня платформа працює в тестовому режимі. На сервісі доступні курси "Створення резюме на сайті", "Як знайти роботу своєї мрії", "Підготовка професійних кадрів та запити роботодавців" та інші.

Крім цього, бажаючі мають можливість створити на інтернет-сторінці служби зайнятості "Електронний кабінет роботодавця".

Переглядiв: 752