У Кропивницькому презентували проект «Онлайн-школа»

17.02.2020 16:15
image

У Кіровоградській ОДА працівникам освіти області презентували мобільний додаток «Онлайн-школа», який може впроваджуватися у закладах освіти. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, мобільний додаток можуть використовувати вчителі, учні та батьки. Компанія видає планшет на кожен клас з вбудованим 4G-інтернетом і встановленим додатком «Онлайн-школа», який є аналогом шкільного журналу.

«Кожен вчитель просто виставляє оцінки, пропуски, домашні завдання в планшет, і це все бачать батьки, директори шкіл. Додаток містить багато інтерфейсів. Спочатку може здатися, що це ускладнює роботу вчителя. Ми зараз працюємо з міністерством освіти, намагаємося легалізувати всі наші інтерфейси, адже зараз тільки паперовий журнал має якесь значення. Але наш мобільний додаток покращує освіту та спрошує будь-які паперові процеси, адже у нас можна врахувати середні та тематичні оцінки і не витрачати на це свій час. У нас також вбудовані діалоги між батьками, вчителями та учнями»,  - представник ТОВ «Ошкола» Гліб Денісов.
image

За словами представника фірми-розробника, наразі проект постійно працює у школах в Сумах та Черкасах. Наразі компанія планує знайти бажаючі заклади освіти на Кіровоградщині, які мають бажання випробувати даний проект безкоштовно. Надалі вартість користування додатком буде 146 гривень. Додаток працює на планшетах, смартфонах та персональних комп’ютерах. Система управління «Онлайн-школа» через кілька тижнів функціонуватиме в таких навчальних закладах, як НВО І-ІІІ ступенів «Науковий ліцей у Кропивницькому,  Помічнянська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №1 імені Героя України Березняка Євгена Степановича Помічнянської міської ради, Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради, НВК «Долинська гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради» і Бобринецьке НВО.

image
image
image
image

 

Переглядiв: 3801