У Кропивницькому презентували виставку ізраїльських фотографів (ФОТО)

14.12.2020 14:46
image

В обласному центрі у бібліотеці ім. Д.І. Чижевського презентували виставку ізраїльських фотохудожників під назвою «Фотопаралелі» сьогодні, 14 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як розповів голова Кіровоградської обласної організації національної спілки фотохудожників України і за сумісництвом організатор виставки Олег Шрамко, на виставці представлено 60 фотосвітлин, які були виконані під час подорожі Грузією та Ізраїлем.

image
image
image
«На виставці представили роботи фотохудожників з міста Петах-Тіква (Ізраїль). Це фотоклуб, який там існує вже більше 20 років. На честь свого 20-річчя вони здійснили поїздку в Грузію, а цю виставку присвятили саме цій поїздці і 20-річчю існування клубу. Саме тому назва виставки «Фотопаралелі»», - розповів Олег Шрамко.
image
image
image

Так, частина фотознімків присвячена мальовничим краєвидам обох країн: на світлинах можна побачити гірські та сільські пейзажі, тварин, затишні міські парки та водойми, своєрідну архітектуру та святі місця. Інша частина присвячена людям – молоді в яких життя сповнене романтикою, дітворі, яка бешкетує та людям старшого віку, які випромінюють мудрість та доброту.

За словами Олега Шрамка, майже рік у зв'язку із ситуацією в країні виставку ніяк не могли презентувати у Кропивницькому.

image
image
«Ця виставка приїхала до нас рівно рік тому, потім почалися різні пригоди. Спочатку пригоди були пов'язані зі зміною керівних кадрів, потім почалась пандемія, карантин, ми вже не знали, коли ми її зможемо відкрити. Ми призначали дати, потім знову переносили", - розповів Олег Шрамко.

Діятиме виставка у Кропивницькому протягом місяця за адресою Велика Перспективна, 24, 2-й поверх.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1125