У Кропивницькому презентують виставку прикрас

19.11.2019 07:42
image

В обласному центрі в бібліотеці ім. Д. Чижевського відбудеться відкриття виставки прикрас «Яскраві акценти вашого стилю» 26 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у закладі.

Так, виставка експонується напередодні чарівних і довгоочікуваних новорічних свят, коли здійснюються найпотаємніші бажання та мрії. Їх чарівним втіленням можуть стати прикраси, створені майстринями міста Кропивницький. На виставці представлено близько 200 робіт. Це - прикраси  з дерева, тканини, бісеру, кристалів, шкіри, полімерної глини, джута, стрічок, фоамірану та інших матеріалів.  

Не залишать байдужими жіночі серця  традиційні прикраси  - кольє,  намисто, браслети, каблучки, сережки, обручі, кулони та бантики. Привернуть увагу модниць і незвичні форми прикрас – гердани, краватки, підвіси, пов’язки та каффи. Кожна прикраса, створена руками наших майстринь, неповторна і унікальна. Роботи привертають увагу, створюють святковий настрій, спонукають на пошук свого власного  стилю. Якщо ви захоплюєтеся прикрасами або шукаєте оригінальні подарунки,  то ця виставка - для вас.

Початок о 13:30.

Переглядiв: 819