У Кропивницькому придбали прилад УЗД для лікування тварин

09.07.2020 14:21

У Кропивницькій районній ветеринарній лікарні з'явився новий апарат для проведення ультразвукової діагностики тварин. Про це  медіапорталу DOZOR повідомили у Держпродспоживслужбі області. 

Так, відомо, що прилад дає можливість працівникам клініки надавати ветеринарні послуги широкого спектру. Зокрема, ветеринари можуть оглянути внутрішні органи тварини та провести всі необхідні дослідження. Оскільки прилад пересувний, працівники клініки зможуть використовувати його як на місці, так і у випадку виїзду.

Фахівці пояснюють, що для роботи з тваринами в лікарні використовують спеціальний прилад - петлю для безпечного вилову та фіксації тварини в випадку, якщо та поводиться агресивно. Окрім того, є шприцимет, який дозволяє вводити тварині наркоз на відстані та захисні рукавиці. Всі прилади є безпечними для тварин.

Для перевезення тварин до ветлікарні установа має обладнаний причіп-вольєр, а для їхнього утримання в ізоляції на період спостереження облаштовані спеціальні кабінки-вольєри.

Звернутися на консультацію або за допомогою можна звернутися за адресою: вул. Бобринецький шлях, 6 або зателефонувавши за номером (0522) 24 34 31.  

Переглядiв: 1882