У Кропивницькому привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (ФОТО)

12.12.2019 09:33
image

В обласному центрі у міськраді відбулися урочистості до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС сьогодні, 12 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, під час заходу грамотами нагородили ліквідаторів наслідків аварії: Миколу Сандуленка, Василя Нестеренка, Володимира Антипенка, Миколу Кириловського та Миколу Назаренка.

«Я пам’ятаю, що не знав про те, наскільки серйозне становище було на той час. Нас просто привезли нібито на роботу і все. Звичайно, зараз вже згадую, скільки вдалося досягти нам спільними зусиллями. Саме тому все ж приємно щороку збиратися та спілкуватися із тими, хто все ж вижив», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR ліквідатор наслідків аварії Микола Сандуленко.
image
image
image

Також грамоти та подяки міськради отримали члени правління та голова комітету ГО «Фортечна районна у м. Кропивницькому організація інвалідів Чорнобиля «Ліквідатор»» Микола Лазорець, Сергій Рябоконь та Раїса Матуляк.

«Я хочу подякувати за ваш неоціненний подвиг. Бажаю, щоб у кожній родині був мир, злагода та добробут, а у кожного з вас міцне здоров'я. Нехай вас радують діти та онуки», - побажала заступник міського голови Наталя Дзюба.

Після нагородження для присутніх виступив міський професійний духовий оркестр.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1425