У Кропивницькому привітали найкращих педагогів (ФОТО)

29.09.2020 08:48
image

В обласному центрі у примещенні ОДА відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти України сьогодні, 29 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, почесне звання «Заслужений вчитель України» присвоїли вчителю української мови та літератури НВО «Загальноосвітній навчальний заклад № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я» Олені Голик, а керівник апарату Новоукраїнської РДА, начальник відділу освіти  Тетяна Тарасенко стала «Заслуженим працівником освіти України».

image
image
image
image
«Дорогі освітяни, дозвольте привітати кращу еліту, яка знаходиться в цьому залі, і всіх прекрасних освітян, які знаходяться на робочих місцях. Сьогодні важко оцінити ту працю, яку ви робите щоденно, докладаючи максимум зусиль. Хочу побажати всім найголовнішого – бути здоровими, тримати свої колективи в тонусі та вірити в те, що ми обов’язково переборемо всі негаразди», - привітав присутніх в.о. голови Кіровоградської організації профспілки працівників освіти і науки Сергій Петров.

Сергій Петров нагородив голову Знам’янського районного комітету профспілки Людмилу Рябошапко нагрудним знаком «Заслужений працівник профспілки працівників освіти і науки».

Крім того, обласною педагогічною премією ім. В. О. Сухомлинського нагородили вчителя історії Бобринецької гімназії № 1 Наталію Бібік, доцента кафедри фізико-математичних дисциплін ЛА НАУ Юрія Ковальова.

Також працівники освіти отримали почесні грамоти ОДА та облради.  

image
image
image
image
image
«Працюю вже більше 16 років у позашкільному закладі. Звичайно, якби не любила цю роботу, то стільки б не працювала, оскільки державою не дуже помічається робота позашкільників – дуже низька заробітна плата. Але я своєю роботою живу і щодня йду туди з радістю. В позашкільній освіті мені подобається те, що тут немає рамок, що ми можемо творити те, що подобається нам, змінювати певною мірою навчальну програму, дивлячись на те, що дітям цікаво. Мене приваблює, що нас не заганяють в рамки. Це постійний дитячий сміх та життя, як свято», -  розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор Петрівського районного центру дитячої та юнацької творчості Валентина Бойко.

Наостанок для педагогів влаштували концертну програму від вихованців, учнів та студентів в онлайн-режимі.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5171