У Кропивницькому призначили нового в.о начальника Льотної академії

08.12.2021 11:41
image

Новим т.в.о начальника Льотної академії став канидат технічних наук, доцент Артур Дрезналь. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, поперднім виконуючим обов'язки начальника "льотки" був Сергій Юлдашев. Водночас він займає посаду  проректора з організаційно-правової та безпекової діяльності Національного авіаційного університету.

Артур Дрезналь був призначений на посаду т.в.о начальника академії з 6 грудня. 

image

Довідково:

Дрезналь Артур Генріхович
Кандидат технічних наук, доцент, полковник запасу. Народився 29.08.1961. У 1983 році закінчив Київське вище інженерне радіотехнічне училище ПВО. У 1989 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 20.02.14 «Озброєння та військова техніка»
Має 23 роки науково-педагогічного стажу та 28 років стажу служби у Збройних Силах України. Починаючи з 2006 року працює у Державній Льотній академії України. Працював на посадах заступника та завідувача кафедри військової підготовки Державної Льотної академії України, першого проректора з наукової та навчальної роботи Державної льотної академії України, заступника начальника Кіровоградської льотної академії НАУ з наукової і навчальної роботи; завідувача кафедри військової підготовки Льотної академії НАУ.

Має 28 авторських свідоцтв на винаходи. Нагороджений Знаком «Відмінник освіти України», Знаком «Петро Могила».

Переглядiв: 3237