У Кропивницькому пройде творчий фестиваль “Єврофест – 2021”

07.05.2021 12:49
image

Конкурсанти з усіх куточків України долучаться до традиційного Всеукраїнського творчого фестивалю до Дня Європи “Єврофест – 2021”. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному ЦДЮТ.

Тема цьогорічного фестивалю “Європейська інтеграція. Спільне бачення. Спільна дія. Сильніша Україна”. Участь у фестивалі беруть діти та молодь з усіх областей України. Загальна кількість учасників заходу складає понад 1000 осіб, віком від 9 до 21 року.

Програма фестивалю включає церемонії відкриття та закриття, за участю представників влади, національних діаспор та громадських об’єднань; інтелектуальні ігри, тематичні сесії, презентації колективів – учасників конкурсної програми, квести, майстер-класи, вікторини, аніматори, виставки, презентації. Більш розгорнуту програму можна переглянути в Додатку №1).

Переможців визначатимуть у кількох конкурсах: "Квіз країнами Європи", конкурс фотоколажів "Європа в Україні", конкурс світлин "Європейська Україна в моєму об’єктиві", конкурс постерів "Європа в Україні", конкурс коміксів "Міфи євроінтеграції", конкурс "EURO DANCE community", конкурс "EURO ART".

 

  

Переглядiв: 380