У Кропивницькому пройшла вулична акція до Дня Незалежності (ФОТО)

21.08.2020 08:00
image

В обласному центрі пройшла  вулична акція приурочена до Дня Незалежності України, яку підготували і провели бібліотекарі ОУНБ ім. Д.І. Чижевського вчора, 20 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, у рамках заходу відбулося відкриття виставки на склі “Арт блокпост – зцілення мистецтвом», якій передував окремий творчий проект  «Мистецькі студії для учасників/учасниць АТО/ООС». Реалізацією проекту опікувалися відділ мистецтв ОУНБ ім. Д.І. Чижевського разом із громадською організацією «Мобільна волонтерська група», стартував він іще в жовтні минулого року, і аж до початку карантину наші захисники мали змогу зустрічатися в бібліотеці Чижевського на майстер-класах різних майстринь міста.

За цей час вони встигли опанувати різні техніки малювання, і в’язали і пряники імбирні розмальовували – як наголошують організатори і учасники проекту – це була справжня реабілітація мистецтвом.

Паралельно із презентацією виставки вирували й інші заходи вуличної акції – тут можна було помалювати 3D ручкою, побувати моделлю на арт-розписі по тілу, взяти участь у майстер-класі з виготовлення текстильної ляльки, перевірити свої знання з історії України у різних конкурсах, і зрештою зробити фото на пам’ять біля тематичної фотозони.

image
image
image
image

 

Переглядiв: 841