У Кропивницькому розкрили таємниці новорічної вистави для малечі

22.11.2019 11:43
image

В обласному центрі у філармонії відбудеться презентація новорічних вистав «Таємниця четвертого королівства» та «Подарунок Миколаю». Про це під час прес-конференції повідомила  заступник директора обласної філармонії Ірина Полонська сьогодні, 22 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

Так, вистава «Подарунок Миколаю» створена спільно з народним хореографічним ансамблем «Світанок».

«Театралізована хореографічна вистава «Подарунок Миколаю» - це дитяча казочка, дуже добра, в якій розкриваються сімейні традиції, тонкі речі, які захоплять дітей, я впевнений в цьому. В ній буде багато хореографії, театралізованих сцен. А у дорослих, які прийдуть разом з дітьми,  будуть виступати сльози на очах. Ми не пишемо казки самі, це роблять наші діти, а ми їм в цьому допомагаємо. Плюс цього в тому, що діти знають, що їм буде цікаво, вони дуже творчо до цього підходять. Ми зустрічаємося з дітьми і починаємо писати сценарій, придумувати костюми. Так само робилася і ця вистава. Назву і тему казки придумали теж діти», - розповів художній керівник ансамблю Максим Печененко.

У виставі братимуть участь близько 170 дітей з хореографічного колективу «Світанок».  На сьогоднішній момент вже дошиваються костюми для вистави. На сцені за виставу буде близько 650 комплектів костюмів.

Другий проект представлять у філармонії «Таємниця четвертого королівства» з 20 до 30 грудня.  Проект створений спільно з вихованцями обласного центру дитячої та юнацької творчості, артистів філармонії, а також столичного державного цирку.  Під час вистави заплановане спілкування з малечею, але організатори заходу тримають подробиці у секреті. Глядачів планують залучати на сцену.

За словами  заступника директора обласної філармонії Ірини Полонської, сюрпризом вистави буде виступ ілюзіоніста з Київського державного цирку. Традиційно для гостей влаштують інтерактивну програму у фойе філармонії.   

image

 

Переглядiв: 1776