У Кропивницькому розшукали загублену дівчинку

11.11.2019 14:04
image

В обласному центрі патрульні розшукали дівчинку, яка загубилася, їдучи з Високих Байраків до міста. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, дівчинка сіла в автобус у Високих Байраках та мала вийти на автостанції №2 у місті Кропивницькому, де дівчина мала її зустріти.

Не виявивши сестри, громадянка почала розпитувати пасажирів автобусу чи бачили вони дівчинку, на що ті відповіли, що вона вийшла на зупинці по вулиці Полтавська. Але там дівчинки теж не було.

У ході відпрацювання вулиць міста, поліцейські звернулися до диспетчера автостанції №2. При спілкуванні жінка розповіла, що до неї підходила схожа за описом дівчинка та просила допомогти доїхати додому у село Високі Байраки, оскільки вона загубилася.

Диспетчер відвела її до маршрутного транспортного засобу, що як раз збирався їхати до Високих Байраків та попросила водія відвезти дівчинку додому.

На щастя, автобус був неподалік, тож патрульні разом із заявницею миттю вирушили за адресою, яку вказав водій, де і знайшли дівчинку.

 

Переглядiв: 8020