У Кропивницькому шукають директора школи

10.09.2020 14:06

В обласному центрі управління освіти оголосило конкурс на посаду директора НВО №35. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За словами очільника міського управління освіти Лариси Костенко, причина оголошення конкурсу - закінчення терміну контракту з чинним директором школи.

Так, серед вимог до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:
заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних

- даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Набір на конкурс триватиме відсьогодні по 30 вересня включно. Документи подаються особисто (або уповноваженою, згідно з довіреністю особою) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 103.

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати, зателефонувавши за номером: 35 83 45 - головний спеціаліст управління освіти  Наталія Прудко.

Переглядiв: 3682