У Кропивницькому шукають кандидатів на посаду директора Центру народної творчості

11.07.2020 10:32

Обласна рада оголосила конкурс на зайняття посади директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості. Відповідне розпорядження оприлюднили на сайті відомства, інформує медіапортал DOZOR. 

Згідно з розпорядженням, планується оголосити про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Кіровоградського обласного Центру народної творчості у складі представників Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської обласної державної адміністрації (три особи), представників трудового колективу Кіровоградського обласного Центру народної творчості, обраних на загальних зборах трудового колективу (визначаються з числа осіб, які не є членами трудового колективу даного закладу) (три особи), а також  представників громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування (три особи).

Керівником такого закладу може бути особа з вищою освітою, кандидат повинен мати стаж роботи у сфері культури не менше три роки та володіти державною мовою. 

Документи приймаються до 7 серпня за адресою: Кропивницький, площа Героїв Майдану, 1 (2 поверх, кабінет №205 у робочі дні). Номер телефону для довідок: 0522 30 15 86.

 

 

Переглядiв: 974