У Кропивницькому шукають кандидатів на посаду очільника філармонії

09.07.2020 11:08

В обласному центрі розпочали конкурс на заміщення вакантної посади директора філармонії. Відповідний проект рішення опублікований на сайті обласної ради, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, до складу конкурсної комісії входитимуть представники обласної ради та ОДА (три особи), трудового колективу філармонії, обраних на загальних зборах трудового колективу (визначаються з числа осіб, які не є членами трудового колективу даного закладу) (три особи), а також громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування (три особи).

Так, у разі подання кандидатур (загальною кількістю більше трьох осіб) не менше ніж від двох громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування, відбір для включення до складу конкурсної комісії здійснюватиметься шляхом жеребкування.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі звільнили директора філармонії Миколу Кравченка через завершення терміну дії контракту. У коментарі колишній очільник зазначив, що не дивлячись на те, що займав посаду протягом 35 років, знов братиме участь у конкурсі.  

Переглядiв: 983