У Кропивницькому шукають рідних жінки, яку прихистили волонтери

16.03.2021 15:58
image

В обласному центрі волонтери розшукують рідних 60-річної Надії Федорової (Кутної). Про це у себе на сторінці в фейсбук повідомив керівник притулку «Дім Милосердя» Володимир Лєбєдєв, інформує медіапортал DOZOR.

Як розповідає жінка, вона 10 років проживала в гаражному кооперативі «Надія", що знаходиться по вулиці Жадова. Потім гараж продали, а її попросили піти. Її співмешканець одразу зник.

«15 березня поліція доставила Надію в третю лікарню, оскільки жінка нічого не бачить. Після її направили до нас в безкоштовний хостел. Документів при собі вона не мала. З її слів, в 2000 році вони переїхали з Казахстану з чоловіком Василем Кутнім ( у 2000 році йому було 39 років) і сином Дмитром Кутнім (йому тоді було 17 років) у Кропивницький. Вона працювала на залізниці. Однак згодом вони з чоловіком розлучились і жінка почала випивати. Так і залишилась на вулиці», - розповів Володимир Лєбєдєв.

Жінка говорить, що їй тяжко далось розлучення, не було підтримки з боку близьких людей. Вона знає, що рідні досі живуть в Кропивницькому.

Нині жінка знаходиться в «Будинку Милосердя», де її планують направити на обстеження в лікарню.

Волонтери звертається до усіх, хто знає щось про рідних жінки,  повідомити інформацію за номером 073-007-007-8.

Переглядiв: 1563