У Кропивницькому шукають свідків ДТП за участі маршрутки

09.09.2020 11:32

В обласному центрі рідні водія 11 маршрутного таксі шукають свідків ДТП, у якій постраждала пішоход у понеділок, 7 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомила невістка підозрюваного Вікторія Павленко.

За її словами, наразі у слідства є свідчення лише однієї людини, яка стверджує, що жінка отримала удар від 134 маршрутки, а потім впала під задні колеса 11. Однак підозрюють, що винен водій маршрутки №11.

«Як говорили люди, жінка бігла по дорозі за тролейбусом, не звертаючи увагу на те, що їдуть автівки. Вона хотіла наздогнати тролейбус. Так вийшло, що вона опинилася під задніми колесами. Як водій може бачити, що знаходиться позаду, якщо він дивиться вперед? Коли оформляли протокол, дала свідчення тільки одна дівчина, яка розповіла, що її вдарила 134 маршрутка і вона впала під колеса 11. Тепер не винуватого можуть посадити», - розповіла Вікторія Павленко.

Жінка звертається до всіх свідків ДТП на вул. В. Перспективній біля готелю «Київ» та водіїв, які могли зафіксувати пригоду на відеореєстратор, із проханням повідомити наявну інформацію за номером: 0505466469.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, у Кропивницькому водій, керуючи маршруткою, наїхав на пішохода.

Переглядiв: 4152