У Кропивницькому стартує фестиваль «Нове британське кіно»

04.12.2019 07:44

В обласному центрі в бібліотеці ім. Д. Чижевського розпочнеться фестиваль «Нове британське кіно – 2019» у суботу, 7 грудня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у бібліотеці. 

Так, фестиваль проходить за підтримки Британської Ради в Україні спільно з компанією Артхаус Трафік. Для безкоштовних показів пропонується нова робота ветерана британського кіно Кена Лоуча – соціальна драма «Вас не було на місці»; трилер «Звір», сімейна стрічка «Зоопарк». А ще – хвилююча  історія яскравого та сміливого роману між двома заміжніми письменницями: Вітою Секвілл-Вест і Вірджинією Вулф, а також добірка найкращих короткометражних фільмів за версією Британської кіноакадемії – «BAFTA: Британія. Коротко 2019».

За інформацією, 7 грудня глядачам покажуть фільм «Bafta» -  підбірку для усіх поціновувачів короткого метру, представлена у розмаїтті жанрів і тем. 14 грудня відбудеться показ сімейного фільму «Зоопарк» режисера Коліна Макайвора, 21 грудня глядачі побачать мелодраму «Віта і Вірджинія» режисера Чанія Баттона

Захід триватиме до 28 лютого.

image
Переглядiв: 852