У Кропивницькому стартувала акція через тарифи на воду (ФОТО)

24.01.2020 08:51
image

В обласному центрі на головній площі відбувся флешмоб «Зупинимо разом тарифне свавілля!» сьогодні, 24 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, містяни зібралися під стінами ОДА з плакатами «Схаменіться ! 37,14 за воду – це вже занадто!», «Ні тарифному свавіллю!» та «Ні – зростанню тарифу на воду. Так – зростанню зарплат і пенсій!».

«Мене обурює зростання цін на всі комунальні послуги, і на воду також, адже 37 гривень за куб води - це ж жахливо. До того ж ще ввели абонплату, яка була 16 гривень, а зараз вже хочуть збільшити. Більше 50 гривень куб води – це ж неможливо. Ми з чоловіком пенсіонери і у нас всі кошти йдуть на виплату комунальних послуг. Я всю пенсію свою витрачаю на комунальні послуги і залишається лише пенсія чоловіка на проживання», - розповіла учасниця флешмобу Світлана Бажор.

Крім того, учасники заходу зібрали підписи проти підвищення тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення, які направлять Президенту України у Київ.

«Подивіться, ми стоїмо під облдержадміністрацією і жоден чиновник не вийшов. Пенсію не збільшують ні на копійку, а тарифи підіймають, і підіймають», - обурюється учасниця флешмобу Ангеліна Войко.

Після оголошення вимог перед будівлею ОДА учасники флешмобу пішли до площі перед міськрадою, де також чекатимуть, щоб до них вийшли представники влади.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 8146