У Кропивницькому стартувала акція від мережі супермаркетів "Файно маркет", присвячена безпритульним тваринам

29.01.2020 12:29
image

В обласному центрі місцева мережа супермаркетів «Файно маркет» дала старт власній ініціативі під назвою «Дай лапу» - акції по збору кормів для безпритульних тварин. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, організатори акції закликають містян, яким небайдужа доля безпритульних тварин, покласти до спеціальних візочків, розташованих у супермаркетах, корми чи крупи для котів та собак. Після цього представники «Файно маркет» передадуть зібрані харчі до громадських організацій «БІМ» та «Щасливий пес». Крім цього, супермаркет самостійно передасть додаткові крупи представникам громадських організацій.

««Файно маркет" вже не вперше проявляє соціальну активність. Проводили збір копійок, які виходили з обігу, а після цього купували подарунки для дітей з гематологічного відділення обласній клінічній дитячій лікарні, дарували подарунки діткам з Олександрійського товариства сліпих та допомагали молодіжному осередку в Знам'янці у проведеному тренінгу для підлітків. Зазначимо, що мережа магазинів «Файно маркет» є місцевою, тому податки сплачує до бюджету міста. Ці кошти розподіляються, наприклад, на виплати зарплат лікарів та вчителів, ремонт доріг та благоустрій міста тощо. Обираючи місцеві компанії, кожен житель робить свій внесок, та покращує рівень життя в місті Кропивницькому», - зазначають організатори акції.

За інформацією, збір кормів триватиме до 29 лютого. Кожен бажаючий має змогу допомогти безпритульним тваринам, які будуть вдячні за сухий та вологий корм, а також гречану, вівсяну, ячмінну крупу, рис та макаронні вироби. Організатори наголошують, що харчування приймається в нерозкритому пакуванні задля безпеки тварин.

Переглядiв: 1875