У Кропивницькому стартували змагання з парашутного спорту (ФОТО)

09.08.2020 09:30
image

В обласному центрі на базі 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго відбулося відкриття змагань з парашутного спорту вчора, 8 серпня. Про це йдеться на сторінці полку, інформує медіапортал DOZOR. 

За інформацією, у змаганнях беруть участь 5 команд: 140-го центру, 8-го окремого полку спецпризначення, 73-го центру, змішана команда командування і батальйону забезпечення ССО та 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго.

Так, протягом тижня парашутисти виборюватимуть першість у змаганнях на кращу парашутну групу позаштатних спортивних команд. Всі команди будуть використовувати новітні системи десантування.

Змагання відбуватимуться в три етапи. Перший – на точність приземлення, другий – групова акробатика «двійка» і у фіналі «велика формація». 

У перші два дні змагань учасники покажуть своє вміння точно приземлятись, наступні два дні – групова акробатика, і зрештою фіналом завершення змагань буде встановлення рекорду ССО у побудові великих формацій «big way».

image
Переглядiв: 1385