У Кропивницькому стартував другий етап змагань з багатоборства кінологів (ФОТО)

13.08.2020 08:26
image

В обласному центрі на базу Кропивницької виправної колонії №6 розпочався другий етап змагань з багатоборства кінологів на першість Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції. Про це повідомляється на сторінці відомства у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, у змаганнях взяли участь представники установ виконання покарань Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей.

Змагання включають в себе такі різновиди дисциплін: навики слухняності, навики захисту, навик пошуку та виявлення людини в автомобілях, навик вибирання запахових предметів (речей) людини, навики переслідування людини по її запаховому сліду, навик пошуку та виявлення собакою речей людини на ділянці місцевості.

Головний суддя змагань Євген Ленівов зазначив, що змагання продовжаться 13 серпня в державній установі «Петрівська виправна колонія (№49)», де серед 16 учасників визначать переможців, які представлятимуть Південне міжрегіональне управління на завершальному всеукраїнському етапі змагань.  

image
image
image
image
Переглядiв: 817