У Кропивницькому стріляли в патрульних

24.02.2020 09:13
image

Працівники внутрішньої безпеки затримали чоловіка, який стріляв у патрульних на Кіровоградщині. Пригода сталася минулими вихідними, повідомили медіапорталу DOZOR у відомстві. 

За інформацією, пригода сталася в обласному центрі.  Невідомий, побачивши службовий автомобіль, відкрив вогонь у бік поліцейських та втік. Зловмисника затримали тієї ж ночі біля одного з місцевих розважальних закладів.

Вночі до міського управління Департаменту внутрішньої безпеки надійшла інформація про те, що невідома особа стріляла у співробітників поліції під час несення ними служби. На місці події правоохоронці встановили, що інспектори управління патрульної поліції  у Кіровоградській області, під час патрулювання на одній з вулиць Кропивницького, побачили на проїжджій частині чоловіка. Поліцейські наблизились до нього, однак чоловік раптово кілька разів вистрілив у їхній автомобіль та почав тікати.

Вже за кілька годин оперативники внутрішньої безпеки НПУ спільно зі співробітниками УПП затримали стрільця біля одного з розважальних закладів міста. Нападником виявився 24-річний чоловік, родом з Черкаської області. При поверхневому огляді правоохоронці знайшли та вилучили у нього пневматичний пістолет. Зловмисник перебував напідпитку та поводився неадекватно. 

За фактом події слідчі міського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру. Зловмисника затримали та помістили в СІЗО.

image
Переглядiв: 1446