У Кропивницькому створюють потужну жіночу платформу для саморозвитку і гармонії

11.05.2021 15:00
изображение

Кропивничанки Олександра Ткаченко та Ірина Розінко-Сокирко об’єднують навколо себе активних жінок і презентують новий проект, який має перерости у потужний жіночий клуб, де усі бажаючі матимуть змогу різнопланово розвивати свою особистість, навчитися реалізовувати свої ідеї і плани, самоорганізовуватися та відпочивати. Про те, чому та як створювався масштабний майданчик для прекрасної половини людства, засновниці клубу розповіли медіапорталу DOZOR.

Так, засновниці проекту – дружини, мами, успішні в своїх професійних сферах жінки. Олександра Ткаченко – є активною громадською діячкою, керівником зразкового колективу - студії хореографічного мистецтва "Аеліта", режисером численних проектів та фестивалів як в Україні так і за кордоном, депутатом міської ради.

Ірина Розінко-Сокирко – спортсменка. Вона є сертифікованим міжнародним інструктором з стрейчингу, фітнес-направлення Kangoo Jumps та йоги. Практикує різні види медитації та дієтологію.

«Наша мета – нагадати жінкам про те, що вони в першу чергу жінки – талановиті, ніжні, витончені та прекрасні. Звісно, робота клубу буде опиратися на досвід як наш, так і учасниць нашої платформи. Наприклад, я маю досвід в організації фітнес-турів за кордоном. У мене завжди було і є бажання зробити щось подібне тут, в Україні, в Кропивницькому. У багатьох жінок немає можливості на тиждень відлучитися від роботи чи родини та поїхати за кордон. А в рамках нашої платформи ми організуємо триденні проекти, які дозволять розширити наш клуб і цим жінкам буде простіше відлучитися ненадовго від виру соціального, сімейного життя. І впродовж цих трьох днів жінки матимуть змогу перезавантажитися, знайти нові ідеї, мотивуватися. Цим, власне, і будемо займатися – обміном мріями, досвідом, ідеями. Коли жінка має однодумців – те, що їй здавалося неможливим для досягнення, може стати взагалі простим», - пояснює Ірина Розінко-Сокирко.

Засновниці платформи для жінок акцентують увагу на тому, що проекти будуть різноплановими, кожен матиме свою чітку тематику.

«Робота клубу заснована на неформальному спілкуванні. У нас вже є досвід в організації подібних заходів. Ми знаємо багато реалізованих в житті жінок і всі вони постійно шукають саморозвитку – і ця платформа для них та тих, хто ще шукає себе. Вона діятиме за трьома форматами: перший – саморозвиток, для цього ми запрошуватимемо коучів з різних цікавих сфер. Другий – тематичні поїздки, які створюватимуться для того, щоб жінка мала можливість побути в жіночому колективі, але трішки перезагрузитися від рутинної роботи і мати змогу відпочити. Третій формат – соціальний. Якщо багато жінок долучиться до нашої платформи – ми разом зможемо допомогти тим, хто цього потребує», - розповідає Олександра Ткаченко.
«Я впевнена, що у кожної з нас є чим поділитися: досвідом, життєвими ситуаціями, корисною інформацією. У неформальному колі ми матимемо змогу спілкуватися без кордонів та максимально відверто. Кожна жінка повинна мати змогу сконцентруватися не лише на бізнесі, кар’єрі чи родині, а й на собі. І наше завдання – дати таку можливість», - пояснюють засновниці жіночої платформи.
image

Перший проект жіночої платформи стартуватиме вже 1 червня – з триденного туру для дівчат «Top Devishnik» Just for queens.

«Це буде перший виїзний захід, ми чекаємо, що жінки долучаться до цього проекту і до нашого клубу. Впродовж трьох днів ми будемо займатися спортивними тренуваннями, неформально спілкуватимемося зі стилістом, візажистами, фітнес-тренерами та фахівцем, який розповість про правильне харчування. У нас будуть фотосесії, а також ми не забули про активність - жіночий похід на Буцький каньойн. Зауважуємо, що це не навчання і не нудні лекції. Це звичайне спілкування та відпочинок», - каже Олександра Ткаченко.
«Наприклад, якщо мова йде про спорт, то для кожної учасниці проекту передбачений вибір. Хтось не любить силові тренування, але обожнює йогу, комусь подобаються туристичні походи, стрейчинг чи танці. І все це можна обирати у нас та займатися тим, що подобається. Під час проекту будуть заняття з kangoo jumps – це цікавий вид тренування, під час якого виділяються гормони щастя - ендорфіни. Цікаві тренінги та вечори. Одним словом, запрошуємо бажаючих приєднуватися до нашої ініціативи і взяти участь у 3-денному перезавантаженні себе», - зазначають засновниці жіночої платформи.

Долучитися до жіночої платформи і до першого виїзного проекта мають усі бажаючі. Для цього необхідно звернутися до Олександри Ткаченко за допомогою соцмережі Facebook і Ірини Розінко-Сокирко на сторінку Instagram.  

Переглядiв: 6700