У Кропивницькому цілий гуртожиток залишився без світла через кількох боржників

22.01.2020 13:50

В обласному центрі на вулиці Кільцевій, 40/3 через кількох боржників 3-поверховий гуртожиток залишився без електропостачання вчора, 21 січня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив мешканець гуртожитку Олександр Алєксандров.

За інформацією, відключення відбулося близько 13 години.

«О 15 годині мені дружина сказала, що вже дві години немає світла. В «Кіровоградобленерго» повідомили, що о 17 увімкнуть. Світла так і не було, а потім нам сказали, що не будуть вмикати, тому що наш будинок відрізаний через борги. Знаю, що в нашому будинку більше трьох боржників, які не сплатили мінімум по 5 тисяч гривень, а максимальна сума – 15 тисяч гривень. Ми з мешканцями звернулися до Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії, оскільки вона нас обслуговує. Директор компанії сказав, що він за два тижні спробує нам допомогти», - розповів Олександр Алєксандров.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до КОЕК.

«Ми вчора відключили, вони вже сплатили кошти нашій компанії, але в них залишилася заборгованість в «Кіровоградобленерго», тому їм ще не підключили електропостачання», - розповіли у прес-службі КОЕК.

У прес-службі  «Кіровоградобленерго» повідомили, що електроенергію підключать протягом сьогоднішнього вечора. 

Переглядiв: 2260