У Кропивницькому учасник бойових дій потребує термінової допомоги

16.07.2020 09:35

36-річному старшому інспектору відділу безпеки дорожнього руху УПП в Кіровоградській області та учаснику бойових дій на сході країни у зоні проведення ООС Сергію Бузуляку потрібна допомога на лікування. Про це повідомила працівник прес-служби патрульної поліції області Альона Большова, інформує медіапортал DOZOR.

Так, торік у лютому Сергій Бузуляк відчув погіршення самопочуття,  звернувся до лікарні зі скаргою на поколювання спочатку в одній нозі, а потім і в іншій.

Довоготривале лікування, не дало ніякого результату. З часом Сергій перестав відчувати ступні, тож ходити ставало все важче і важче. До цієї пори лікарі не можуть встановити діагноз.

З початку березня у Сергія почали відмовляти ступні, тому наразі він пересувається за допомогою спеціальних бандажів для ніг.

«Попереду у батька 3-х дітей довготривале лікування, на яке він витратив вже більше 150 тисяч гривень. У 2014 році в зоні проведення ООС Сергій втратив брата. Наразі його підтримка і допомога потрібна мамі. Друзі, не будьмо байдужими. Зроблене добро повертається сторицею», - зазначає автор публікації. 

Кошти можна перерахувати на картку Приватбанку 4731 2196 1268 5234 (Бузуляк Галина Дмитрівна – мати Сергія). 

 

Переглядiв: 3301