У Кропивницькому учасника АТО призначать в.о директором комунального закладу

19.09.2019 14:21

В обласній раді підписали розпорядження про призначення в.о директора КЗ  “Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам” Віктора Колінька. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в облраді.

Віктор Колінько брав участь у проведенні антитерористичної операції та операції об'єднаних сил на Сході країни, а також очолює Кропивницьку районну громадську організацію захисників Вітчизни “Бойове братство”.

Рішення було прийнято зважаючи на думку громадськості, адже на підтримку Віктора Колінька до обласної ради звернулося 11 громадських організацій. Його кандидатуру одностайно підтримали й депутати обласної ради на засіданнях постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та соціальної політики та постійної комісії обласної ради з питань власності.

Наразі Віктору Коліньку доручили  підготувати та подати документи для проведення державної реєстрації юридичної особи - комунального закладу “Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньопереміщеним особам” та у подальшому забезпечити належну роботу даного закладу. Остаточне рішення стосовно призначення директора комунального закладу прийматиме сесія обласної ради.

Переглядiв: 822