У Кропивницькому велоспільнота запрошує бажаючих на ровер-ніч

10.09.2021 08:04
image
Спільнота велолюбителів міста "Велокроп" запрошує усіх бажаючих долучитися до заходу "Роверніч" 16 вересня. Про це йдеться на сторінці заходу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 
"Чи безпечно їздити велосипедистам вночі та у сутінках? Чи бачать водії ровери? Чи можуть діти і дорослі почуватися комфортно на вулицях Кропивницького? Спільнота велолюбителів міста #ВЕЛОКРОП, запрошує усіх бажаючих в четвер, 16 вересня, о 19:30, зробити ніч - яскравою, а велосипедистів - видимими на дорогах!" - йдеться у повідомленні. 
 
Організатори зазначають, що "Роверніч" проводиться втретє. 
"Пропонуємо вам причепити на велосипед максимальну кількість світловідбивних елементів, світлодіодів, лампочок, блискіток - і приїхати у четвер, 16 вересня о 19:30 на Театральну площу. Спочатку на площі відбудеться конкурс - і тим, хто буде найяскравішим і найбільш помітним журі вручить призи. Запрошуємо до журі журналістів, а також амбасадорів світловідбивного руху - Агенція сталого розвитку "Хмарочос"", - повідомляють організатори заходу. 
 
Після конкурсу та частина учасників, хто захоче, вирушить містом, щоб привернути увагу водіїв та пішоходів до питання безпеки дорожнього руху. 
Переглядiв: 568