У Кропивницькому відбудеться благодійний аукціон у підтримку онкохворої дівчинки

08.02.2020 11:10

В обласному центрі у філармонії відбудеться благодійний аукціон у підтримку 16-річній підопічної міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Вікторії Горбатюк, якій діагностували рак, 15 лютого. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

За інформацією, дівчинці вже зібрали кошти на перший курс терапії, який коштує 60 тисяч гривень. Вона вже майже 6 років бореться з раком. Загальна сума лікування на 2020 рік складає 360 тисяч гривень.

Так, захід розпочнеться з благодійної ярмарки, під час якої можна буде придбати різноманітну хенд-мейд продукцію від місцевих майстринь , а також школярів. Для дітей діятимуть майстер-класи з боді-арту та малюнків хною.

О 15:30 гості зможуть взяти участь у благодійному аукціоні, на якому буде десяток лотів, зокрема, картини від художників та ляльки від майстринь. Після аукціону на містян чекає концерт за участю Імідж-центру «Ольга», танцювального колективу «Карамель», «Аеліта», дитячого гурту «Барви» з Компаніївки, а також артистів філармонії та театру.

Початок о 15:00.  

Переглядiв: 2372