У Кропивницькому відбудеться онлайн-забіг

23.06.2020 09:08

В обласному центрі відбудеться онлайн-забіг 4-5 липня. Про це повідомляється на офіційній сторінці заходу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, організаторами заходу є Клуб прогресивних ініціатив та Krop Half Marathon.

«Виходь на пробіжку в улюблений час: зранку (з 04.00 до 13.00), або ввечері (з 16.00 до 00.00), а ми порахуємо, кого в нашій біговій спільноті більше: «сов» чи «жайворонків»? Хто швидше? Любителі вранішньої прохолоди чи поціновувачі заходів сонця? Обіцяємо після фінішу поділитись цікавою статистикою. Ранкові пробіжки забезпечують гарний початок дня, а вечірні – чудовий спосіб розслабитись після важкого дня. Обирати тобі, а ми пропонуємо такі дистанції:  Ідеальні: 2 км – для першої пробіжки, 5 км – для універсальних бігунів, 10 км – для першої серйозної дистанції, 21 км – для заявки на марафон», - повідомляють організатори заходу.
«Щоб пробіжка принесла тобі задоволення, не забувай, в літню пору спека може зіграти поганий жарт з тобою, тому прислухайся до свого організму, не забувай пити кожні 20-30 хвилин, по можливості обирай маршрути в тіні, одягу має бути катастрофічно мало, не зайвим буде сонцезахисний крем.  І звісно приємності: кожного фінішера чекатиме унікальна медаль із сюрпризом. Бо насправді тобі не потрібно обирати куди бігти до «сов» чи «жайворонків», ми віримо, що найкращий час для пробіжки – це зручний саме для тебе і наша медаль не дасть про це забути!» - додають організатори.

Правила змагань можна переглянути за цим посиланням.  Реєстрацію учасників обіцяють відкрити вже сьогодні.

Переглядiв: 785