У Кропивницькому відбулася хода вишиванок (ФОТО)

24.08.2019 17:02
image

В обласному центрі відбулася десятахода вишиванок до Дня Незалежності України сьогодні, 24 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, урочиста хода розпочалася від пам’ятника Ангелу-охоронцю. У ній взяли участь більше сотні людей у різноманітних вишиванках.

"Сьогодні на нашому заході зібралося найбільш патріотичне суспільство, свідомі громадяни нашого міста, які не раз на рік долучаються до святкувань для того, щоб проявити свій патріотизм та працюють на благо своєї країни. Ми повинні вшановувати свято незалежності, яке було омріяне поколіннями наших предків, омиване їхньою кров'ю і продовжує омиватися нею по сьогоднішній день нашими бійцями, які  зараз на сході. В умовах війни святкування незалежності -  велика подія. Тому ми підтримуємо цю традицію ходою вишиванок, яка є традиційною в нашому місті", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор заходу Тетяна Дмитрук.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Я вже третій рік поспіль підтримую цю акцію.Щороку я з радістю приходжу сюди, адже тут я відчуваю дух патріотизму, який об'єднує нас усіх. Я сподіваюся, що з кожним роком все більше містян будуть долучатися до цього заходу, адже це наше свято, нашої незалежної України”, - зазначила учасниця Олена Бучинська.

Учасники заходу завершили ходу на головній площі. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Антоніна шаповалова

Переглядiв: 2280