У Кропивницькому відбулися швидкі побачення в літаку (ФОТО)

14.02.2020 17:37
image

В обласному центрі відбулися швидкі побачення на території Льотної академії сьогодні, 14 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організатором заходу традиційно виступила громадська організація «Перспектива молоді». Швидкі побачення цьогоріч пройшли в літаку, який прикрасили у романтичному стилі. 12 хлопців та 12 дівчат знайомилися один з одним протягом години.

«Сьогодні до Дня закоханих ми підготували проект «Швидкі побачення».Формат сьогоднішнього заходу не є новим і в Америці він є популярним протягом кількох десятків років. Ми вирішили зробити такий незвичайний формат і провести захід у літаку, максимальна завантаженість якого складає 24 пасажири. Однак анкет від учасників ми отримали більше, тому частина учасників долучиться до такого ж проекту, який ми проведемо незабаром. Сьогодні у нас повністю збережений гендерний баланс, до заходу долучилися курсанти льотної академії з інших держав, які не володіють ні українською, ні російською мовами, тому ми залучили перекладача, щоб допомогти їм знайомитися», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR голова ГО «Перспектива молоді» Дмитро Бабак.

За умовами заходу, дівчата розмістилися в літаку ближче до ілюмінаторів, біля них розмістилися хлопці. Молодь спілкувалася протягом кількох хвилин. Після цього хлопці переміщалися на наступні сидіння до дівчат, які сиділи попереду і знайомства продовжувалися. Кожен з учасників заповнював анкети, де можна було вказати, хто із співрозмовників сподобався. Коли інформація в анкетах співпадала, організатори надавали контактні дані людей, які сподобалися один одному, для подальшого спілкування. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Я вирішила взяти участь у цьому проекті, тому що хотіла нових знайомств. Такі заходи дуже рідко відбуваються в нашому місті, на жаль. Але мені сподобалися швидкі пбачення, це дуже круто, коли є можливість познайомитися з новими людьми», - поділилася учасниця заходу Марія Довжук.
«Коли йшла на цей захід, то ставила собі на меті все ж просте, звичайне спілкування. Але коли інші учасники зустрінуть свою другу половинку, то, звісно, це було б круто. Я для себе виокремила кількох людей, які мені сподобалися. У нас зараз є проблема, що люди просто бояться знайомитися, наприклад, на вулицях, тому такі заходи мають стати традицією і проходити частіше», - зазначила учасниця швидких побачень Лідія Антонченко.

Наприкінці заходу кожен учасник швидких побачеь мав можливість сфотографуватися за штурвалом літака.  

image
image
image
Переглядiв: 7845