У Кропивницькому відкриється мандрівна виставка  

05.02.2020 07:39

В обласному центрі в бібліотеці ім. Д. І.Чижевського відбудеться  мандрівної виставки «На Зламі» про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі у п’ятницю, 7 лютого. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, виставка «На Зламі» поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулись в структурі суспільства після початку конфлікту на сході України. Відвідувачі також матимуть змогу побачити відеоісторії постраждалих, які опинилися у полоні свавілля бойовиків «Л/ДНР». 

Виставка демонструє особисті переживання постраждалих про невизначеність, життя у правовому вакуумі, руйнування сімейних зв’язків внаслідок поляризації суспільства. З іншого боку, «На Зламі» акцентує увагу глядачів на глибших проблемах, які торкнулися українців: атомізації суспільства, складній адаптації ВПО, демографічних змінах в Донецькій та Луганській областях, відсутності спільного бачення реінтеграції втрачених територій.

Початок о 14:00. Вхід  - вільний.

Переглядiв: 347