У Кропивницькому відкрилася оновлена резиденція Святого Миколая (ФОТО)

19.12.2019 15:47
image

В обласному центрі  на вулиці Дворцовій відкрилася резиденція Святого Миколая від Муніципального бюро Артема Стрижакова сьогодні, 19 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, протягом двох годин роботи резиденцію відвідало більше двох сотень маленьких містян, яких радо зустрічає Святий Миколай. За пісню, вірш чи малюнок кожен гість отримує солодкий подарунок та новорічне фото від професійного фотографа.

Як розповіли в Муніципальному бюро, до відкриття святкової локації готувалися ретельно та з особливою відповідальністю, адже резиденція Святого Миколая від Стрижакова отримала торік величезну кількість позитивних відгуків.

«Цьогоріч наша традиція створення резиденції Святого Миколая продовжується. Після підведення підсумків торік ми зрозуміли, наскільки містяни підтримують цей захід. Абсолютно усі схвалювали нашу ідею, підписалися на нашу сторінку в соцмережах, говорили нам, що ця ініціатива дуже потрібна. Раніше ми влаштовували новорічні заходи в закладах культури для жителів мікрорайону Космонавтів, тепер ми перейшли на більш масштабний формат. Ми дуже довго працювали над створенням цьогорічного дизайну резиденції, адже для нас важливо не лише те, що кожна дитина отримає подарунок, а що вона відчує справжню атмосферу свята та продовжить вірити в диво», - зазначили у Бюро.
image
image

Як зазначалося раніше, цього року було оновлено декорації та фотозони резиденції. Відтак кожен бажаючий має змогу сфотографуватися на фоні новорічних дизайнерських локацій.

«Дуже приємні і чудові враження від резиденції нам, дорослим. А для дітей це особливо цікаво. Дуже добре, що для дітей організовують  такі заходи, коли вони можуть проявити себе, свою творчість. Це заохочує їх. Ця резиденція – новинка для нашого міста, особливо подобається фотозона на Дворцовій. Одразу з’явився новорічний настрій», - ділиться жителька міста Катерина Ляшенко.
«Нам з дітками все сподобалося. Атмосфера просто чудова. А головне – усе швидко і просто. Дитина після такого заходу відчуває святковий настрій і ми також. Приємно було відвідати дуже захід», - каже молода мама Владислава.  

Соліст обласної філармонії, співак Олексій Козачинський, який традиційно працює Святим Миколаєм, констатує: дарувати позитивні емоції батькам – надзвичайно приємно.

«Мені дуже приємно дарувати радість, особливо сьогодні, 19 грудня, у День Святого Миколая. Приємно, коли дітки розказують віршики, співають пісень. Це дуже класно. Наприклад, торік дівчинка грала на скрипці, грали діти на флейті. Цьогоріч ми також чекаємо на такі творчі подарунки від дітей», - поділився Олексій Козачинський.

Резиденція Святого Миколая працюватиме до 29  грудня включно за адресою Муніципального бюро Стрижакова: вул.Дворцова,27/25 з 12 до 17 години.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 5791