У Кропивницькому відкрилася виставка "Квіти, люди, кити і коти" (ФОТО)

01.12.2020 08:06
image

В обласному центрі у кав'ярні "Театральна" відкрилася виставка "Квіти, люди, кити і коти" журналістки, письменниці та художниці Людмили Макей вчора, 30 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

За інформацією, автор спробувала малювати ще у 2017 році під час пленеру. Пізніше почала ходити на заняття студії "Муза" у галереї. 

"У нас були колективні виставки в галереї" Єлисаветград", у Світловодську та Олександрії. А це моя перша персональна виставка. Вона специфічна, тому що через карантин і не було гарного відкриття. До того ж, ідея дуже несподівано виникла. Мені запропонували виставити роботи, коли я була у від'їзді. Я навіть не думала про концепцію, а взяла все, що у мене було на той момент", - розповіла Людмила Макей. 
image
image
image

Так, на виставці представлено 25 робіт. Майже всі були створені під час карантину. 

"Там є одна робота - дівчинка і кити. Вона сидить на спині у великого кита і вони ніби пливуть по океану, а насправді летять по небу в космосі і зірки пролітають, її золоте волосся розвіюється. Це про те, що всередині нас сидить маленька людина. Наші враження і перший дитячий досвід залишаються на все життя", - додала автор. 

Бажаючі зможуть відвідати виставку до 6 грудня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1203