У Кропивницькому відновив роботу дитячий розважальний заклад: як приймають гостей?  

01.07.2020 15:29
image

В обласному центрі відновив роботу дитячий розважальний заклад «Crazy Land» сьогодні, 1 липня. Медіапортал  DOZOR дізнавався в адміністрації закладу про особливості відвідування маленьких та дорослих гостей під час продовженого карантину.

Так, заклад дотримується усіх протиепідемічних заходів, згідно з усіма вимогами Кабміну. Такі ж вимоги мають виконувати і відвідувачі розважального закладу.

«Звісно, відмінності в нашій роботі є, якщо порівнювати періоди «до» та під час  карантину. Головне – дотримання усіх карантинних заходів, які передбачені постановою Кабміну і тимчасовими рекомендаціями головного санітарного лікаря України. Якщо говорити про наших співробітників – вони дезінфікуються фактично з ніг до голови. До того ж, зараз на вході до закладу знаходяться великі дезінфікуючі кабінки – це крім того, що на території встановлені дезінфектори. Ці засоби ми маємо в місцях, передбачених постановою Кабміну – санвузлах, туалетах, кімнатах для пеленання, при входах та виходах з «Crazy Land». Коли людина заходить до закладу, то її обробляють повністю в дезінфікуючій кабінці, а не лише руки», - розповіли в адміністрації «Crazy Land».

Крім цього, усі працівники мають необхідні засоби захисту – рукавички, медичні маски та захисні окуляри. Постійно контролюється температура тіла у працівників. Серед правил для відвідувачів – також температурний скринінг.  Водночас змінена і кількість розміщених на території закладу гостей.

«Що стосується наших гостей, то зараз ми розміщуємо чотирьох дорослих без врахування дітей і проведення свят та банкетів до 10 осіб загалом з дотриманням дистанції між гостями – 1,5 м.  Наповненість залу складає 1 особа на 5 квадратних метрів. Таке рішення ми прийняли після вимірів квадратури різних атракціонів, тож контролюється кількість людей і на атракціонах. Ми розділили атракціони зонально, аби не було можливості інфікуватися вірусом», - пояснили в адміністрації закладу.
«Ми вимірюємо температуру кожному гостю. Якщо у когось 37,2, то ми просимо вибачення, але не пускаємо до приміщення, аби не наражати на небезпеку своїх працівників та інших відвідувачів. Також ми не приймаємо гостей, які мають ознаки респіраторних захворювань», - додали в «Crazy Land».

Фото зі сторінки Crazy Land у Фейсбук 

Переглядiв: 3317