У Кропивницькому відзначили 30-річчя заснування військової частини (ФОТО)

04.01.2022 13:34
image

В обласному центрі відзначили 30-річчя створення військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у стрілецкому батальйоні Національної гвардії України.

На урочистий мітинг з нагоди 30-річчя створення бригади до батальйону представники обласної та міської влади, а також Нацполіції та Збройних Сил України, які привітали особовий  склад із визначною датою а також відзначили найкращих військовослужбовців подяками, почесними грамотами, пам'ятними медалями.

За сумлінну службу нагороджено гвардійців, які виконували свій обов'язок у районі проведення Операції Об'єднаних Сил, охороняли громадський порядок в обласному центрі а також  забезпечували конвоювання спецконтингенту.

"Для мене нагорода - своєрідний аванс. Бо найголовніша перемога завжди попереду. Зупинятися та почивати на лаврах ніколи, служба не чекатиме. Передусім дякую своїм побратимам, з якими разом служу, а також командирам, які несуть відповідальність за усіх нас. А громадянам обіцяю, що ми продовжимо охороняти їх спокій та завжди стоятимемо на сторожі закону", - зазначив  гвардієць Дмитро Пономаренко.

 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1101