У Кропивницькому відзначили День рятівника (ФОТО)

17.09.2019 15:09
image

З нагоди Дня рятівника в обласному центрі відбулися урочистості сьогодні, 17 вересня. Про це повідомляється на сайті обласної державної адміністрації, інформує медіапортал DOZOR.

Так, під час урочистостей заступник голови облдержадміністрації Сергій Осінський вручив працівникам ДСНС в області грамоти та подяки обласної державної адміністрації і обласної ради.

image
image
"Ви завжди там, де потрібні. Ми пишаємося тим, що в області працюють такі потужні підрозділи рятівників. Важко переоцінити важливість і складність вашої роботи. Дякуємо вам за відчуття спокою і захищеності, яке ви даєте жителям області", - привітав рятівників області заступник голови облдержадміністрації Сергій Осінський.

Під час заходу начальник Управління ДСНС України в області, полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк вручив працівникам та ветеранам служби нагороди та оголосив про присвоєння спеціальних звань.

image
image
Також єпископ Кропивницький і Голованівський Марк Православної Церкви України привітав рятівників зі святом та відправив молитву.
image
image
Переглядiв: 1618