У Кропивницькому відзначили найкращих громадських діячів року (ФОТО)

25.01.2020 08:00
image

В обласному художньому музеї відбулася церемонія вручення відзнак переможцям проекту «У фокусі добра» вчора, 24 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, громадських діячів, які мають отримати відзнаку, визначали за допомогою онлайн-голосування, яке проходило на сторінці «UA.Кропивницький» у Фейсбуці. Переможцям у номінаціях вручали відзнаку у вигляді зірки, а номінантам – монети «Замок Паланок».  Тож у номінації «Історія об’єднання року» було два номінанта: Клуб рестораторів Кропивницького та біговий клуб «Kroprunclub». У результаті відзнаку отримав біговий клуб «Kroprunclub».

««Kroprunclub» – це об’єднання різних людей за віком, досвідом та зайнятістю. Ми робимо все можливе, щоб люди, які користуються ґаджетами та сидять у соцмережах, зустрічалися, обмінювалися думками та покращували свій стан здоров’я. Дякую всім, хто за нас віддав свій голос», - подякував директор бігового клубу Іван Поліщук.
image
image
image

Серед номінантів на здобуття звання «Громадський діяч року» опинилися голова обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта імені Тараса Шевченка» Олександр Ратушняк та голова Молодіжної громадської організації «Милосердя» Володимир Лєбєдєв. За результатами голосування, переміг Олександр Ратушняк.

Також на звання «Громадська діячка року» претендували директор Агенції сталого розвитку «Хмарочос» Ірина Ткаченко та директор Міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко. У результаті «Зірку» отримала Ірина Ткаченко. У номінації «Платформа для розвитку» бажаючі могли проголосувати за громадський простір KROP Hub або IT-простір KOWO. Із невеликим відривом перемогу отримав KROP Hub.

Серед діячів у номінації «Гуманітарна місія року» опинилися лікар-онколог Андрій Гардашніков та Міжнародний благодійний фонд «Янгол життя». За підсумками, у номінації переміг Андрій Гардашніков. Відзнаку у номінації «Молодіжна ініціатива року» отримала Аміна Козин, а монету «Замок Паланок» - Максим Тодоров із Помічної.

«Цьогоріч вже був реалізований проект інноваційної дитячої медицини. Вже в планах наступні проекти не лише по медицині. Насправді, для мене нагорода дуже важлива, тому що вона дає мені зрозуміти, що люди помічають мою діяльність, підтримують те, що я роблю», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR Аміна Козин.

Вже другий рік поспіль «Відкриттям року: культура історія, традиції» стає проект «Баба Єлька», у якої немає суперників у номінації.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1033